Ska jag blogga? Nej Tack!

Har alltid varit motståndare till att ha en egen blogg men efter ett samtal med min gamla hästskötare så har jag nu "fallit offer". Hon övertalade mig med argument som "jag kan inte åka 20 mil för att se vad du gör", "jag vill inte ringa och störa!", "klart jag vill veta hur du har det och vad du gör", och "hur det går med hästarna". Ja, argumenten verkade vara oändliga...

Jag försvarade mig med att "ingen vill väl läsa om vad mig och mina hästar".

Men ni förstår säkert vem som vann debatten!!

//Annethe

Kommentera gärna:

 • Sanna Danielsson • 28 mars 2012 11:30:03
  Det är jättekul att kunna följa dig! Det ger även motivation till att fortsätta att följa sina drömmar, trots motgångar som metervis med snö, tjock vinterpäls och långa resor för att ta sig på träning och tävling!
  /Sanna i "grannbyn"
 • Helena • 11 februari 2012 22:10:07
  Trevligt MEN nu behöver jag inte ringa varje dag för att höra vad du gör eller hur du mår :(
 • Görel • 11 februari 2012 22:08:41
  Jag fick som jag ville och kommer följa bloggen dagligen :)
  Och jag tror inte jag blir ensam om att följa den heller.
  Vi syns på lördag och det ska bli kul att se alla hästarna löshoppa.
  Kram/ Görel

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Elita Vankere » Tror jag behöver semester??:  ”Hej alla, jag har förlorat pengar till så många företag som har hävdat att de är..”

 • Elita Vankere » Tror jag behöver semester??:  ”Hej alla, jag har förlorat pengar till så många företag som har hävdat att de är..”

 • Christy Walton » Titulera mig som Nejsägare?:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Det finns en sida till....:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Det finns en sida till....:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

Bloggarkiv

Länkar