Det börjar bli spännande...

Två månader tills jag ska börja betäcka ett par av mina ston och jag har fortfarande inte en hum om vilka hingstar jag ska använda.

 

I dag var första dagen på Bruksprovet och det kommer jag att följa med spänning via Equip, mest nyfiken är jag på Lotta West´s Casall hingst som jag är väldigt förtjust i men det finns även några andra som känns intressanta.

 

Hingst katalogerna lär nog snart komma ner dimpande i brevlådan, jippi, vilket är ett "förtjusande" komplement till alla räkningar som alltid envisas med att ligger där och skräpa. Har länge haft en fundering på att ta bort min postlåda så brevbäraren inte har någonstans att göra av posten.

 

//Annethe

Kommentera gärna:

 • Annethe • 29 februari 2012 22:58:51
  Ja, nu håller vi tummarna för att Lotta får sin Casilius godkänd, tittade på honom i fjor men eftersom jag vill bara betäcka med ASVH godkända hingstar så föll han bort. Tror nog att han blir godkänd men jag kan ha fel...
 • Jessica • 29 februari 2012 15:23:27
  Casilius, är en favvo, mycket intressant med casall och Cambridge på mödernet. Jag har redan bestämt mig att han skall få bli far till ett av mina föl nästkommande sommar, om allt går väl dvs. :)

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Christy Walton » Titulera mig som Nejsägare?:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Det finns en sida till....:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Det finns en sida till....:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Trodde jag skulle få ro, men...:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Detta är ett blogginlägg :  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

Bloggarkiv

Länkar