Nedläggningshot ??

I går hade jag en påbörjad planering inför betäcknings säsongen, och som vanligt har jag för många ston i stallet som ska betäckas. Har räknat till 8 st tilltänkta kandidater och det är 3 st fler än vad jag vill..... Usch, svårt!!  När jag sedan gick vidare i mina tankar med kostnader, alla resor som jag ska göra ( har "bara" 11 mil till seminstation enkel väg), alla beslut som ska tas och om blir de dräktiga så kommer det att bli ännu fler hästar att försörja, suck.

 

När jag gick och la mig i går surrade tankarna i huvudet och jag vaknade i morse, (kan inte påstå att jag sovit så bra), och kom på att jag lägger ner hela verksamheten.

 

Lika bra som det känns, istället för att vara uppfödare och kämpa med att få stona dräktiga och tiden att räcka till så skulle jag kunna ligga i något varmt land bredvid en pool, dricka paraplydrinkar och läsa alla mina böcker som jag har samlat på mig genom åren.

 

Så efter att noga ha tänkt igenom min situation så tror jag att verksamheten kommer att läggas ner och pengarna satasas på ett hus med swimingpool i något varmt land i Europa.

 

//Annethe

Kommentera gärna:

 • Eva Ursin • 4 mars 2012 11:28:51
  Kolla lite på din egen hemsida, den borde ge dig inpiration! Du är en grym uppfödare och det blir en stor förlust för svensk hopphäst avel om SalmonBay läggs ner.
  Kram Eva, som hoppas på at rida World Cup på en SalmonBay häst en dag! =)
 • Annethe Ovesson • 29 februari 2012 23:07:49
  Har insett att det blir till att bygga en pool i Laxviken men då ska det bli en inomhuspool men mycket värme!!
  Jag vågar inte åka på charterresa för jag misstänker att jag efter en dag kommer att projektera om hela området, fniss.
 • Bonita • 29 februari 2012 21:47:33
  Tror att du skulle bli sjuk av att ligga still(om inte annat av alla drinkarna) - alla är inte gjorda för det livet ;-) En vecka, eller två skulle jag ge det!
 • Jessica • 29 februari 2012 15:07:30
  What :O No no. Snart kommer våren och du kommer titta ut på alla dina lovande unghästar, vad månde det bliva för stjärnor av dem? Sen vidare till alla meriterade ston och börja klura på vilka spännande hingstar som är värdiga dina ston i år, kanske något ungt nytt löfte eller kanske en investering i någon mycket meriterad herre :) Ny vår ny inspiration, förhoppningsvis får du ta dig lite special treatment vid någon pool ändå, kanske när du firar någon framgång i hästsammanhang :D

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Elita Vankere » Tror jag behöver semester??:  ”Hej alla, jag har förlorat pengar till så många företag som har hävdat att de är..”

 • Elita Vankere » Tror jag behöver semester??:  ”Hej alla, jag har förlorat pengar till så många företag som har hävdat att de är..”

 • Christy Walton » Titulera mig som Nejsägare?:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Det finns en sida till....:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Det finns en sida till....:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

Bloggarkiv

Länkar