Hektisk dag.

I dag kom Görel o Göte upp och var "avbytare", jag skulle få sova lite längre än vanligt men vem vaknade klockan 6.00? Klarvaken, jo då men envis som jag är så låg jag kvar och myste och njöt i fulla drag när jag hörde deras bil rulla in på gården. Mysigt, bara förnamnet!!

 

Full fart hela dagen..... Unghästarna  löshoppning, denna gång lite och lågt så de skulle känna att det var enkelt och roligt. Alla gjorde vad de skulle, okomplicerat och med glädje, nästa gång tror jag att jag ska sätta ett fika bord i mitten för mina hästar är nästan självgående. De kan inte riktigt ge sig till tåls medan jag höjer och ändrar hindren, kul att arbeta med positiva hästar!!

 

Och så har jag ryckt en massa manar.... Jag är av den gamla skolan och rycker alla mina hästars manar förutom avelstona, där fuskar jag genom att använda saxen men det är mest för att jag inte vill plåga de stackarna. Så jag har ryckte en rysligt massa manar idag och ska fortsätta med det i morgon, och jag är så stolt, inga blåsor på fingrana.!!!

 

Och som GRAND FINALE så har Casa de la Marta Bay kvalat till söndagens SM Final, min första uppfödning som går SM, de ni !!

 

//Stolt uppfödare.

Kommentera gärna:

 • Görel • 11 mars 2012 20:32:42
  Du sa igår att du önskade att vi som läser din blogg skrev fler komentarer, så nu kommer mina kommentarer på flera av dina inlägg.

  Du har tidigare skrivit att du blivit arg på folk som blir avundsjuka på dig och dina frammgångar, men jag tror att dom fattar nog inte hur mycket du jobbar för det du har.
  Du har ju 25 egnahästar och ingen anställd, sen har du ett jobb också.
  Att du hinner med allt, ditt dygn måste ju ha mer än 24 timmar.
  Vi var ju avbytare på kanske 1/4 del av vad du gör varje dag.
  Sen hjälptes vi ju åt med resten.
  Tur va det annars hade vi väl aldrig blivit klart.

  Alla dina hästar är ju helt otroliga att hålla på med och att se på när dom hoppar med sån glädje och egen vilja är ju bara så kul.
  Så ja tack gärna ett fika bord i mitten nästa gång.
  Du får uppfinna ett hinder som höjer sig själv så kan vi sitta i mitten alla tre nästa gång och bara njuta av att se när dom flyger över.

  Till er som är avundsjuka på Annethe och hennes framgångar kan jag ju bara säga:
  Innan ni dömmer Annethe så kan ni ju prova att gå en dag i hennes skor.

  Om man jobbar hårt kommer man någon stans, det har du ju bevisat!
  För 10år sen när vi sprang på vägen ovanför ditt hus med några tre åringar och tränade inför 3års testet, så berättade du Annethe om vad vi skulle jobba mot för mål med hästarna.
  Jag ska nu erkänna att jag trode att det skulle vara typ omöjligt att nå dom målen.
  Men dom målen slog du nog för många år sedan, och du har nog ännu högre mål nu.
  Så skit i alla som inte kan vara glad för din skull och fortsätt gå din egen väg.
  Jag är jätte glad för din skull och tycker faktiska att fler bored vara det för du sitter på mycket kundskap om avel och unghäst träning.

  Sen att du nu har startat en hemsida som samman ställer allt som hör till
  Häst i jämtland och är ju bara så bra,
  hoppas alla nu förstår vad dom har att vinna på att hitta all information på samma ställe och att dom hjälper dig att hitta informationen.
  Om alla hjälps åt kommer ju alla så mycket längre!

  /Görel

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Elita Vankere » Tror jag behöver semester??:  ”Hej alla, jag har förlorat pengar till så många företag som har hävdat att de är..”

 • Elita Vankere » Tror jag behöver semester??:  ”Hej alla, jag har förlorat pengar till så många företag som har hävdat att de är..”

 • Christy Walton » Titulera mig som Nejsägare?:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Det finns en sida till....:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Det finns en sida till....:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

Bloggarkiv

Länkar