Lååång dag....

Dagen började helt perfekt! Borstade tänderna med en tandborste innehållande duschkräm, snacka om äckligt med alla dessa bubblor som kom ut ur munnen, men rent blev det, fniss.

 

Första stoppet blev hemma hos Henrik Ankarcrona på hans ny byggda anläggning där vi träffad Susanne. Jag är återförsäljare för Equipe Sadlar och hade bestämt möte för att gå igenom en del nyheter och andra nyttigheter runt om kring Equipe och att vara återförsäljare. Alltid lika trevligt att träffa Susanne och nu fick jag även möjligheten att se Henriks o Ingrid´s stall med ridhus som var väl genomtänk o så fint. Nyttigt att prata med Henrik och höra hans syn på saker och ting, Henrik är ju en otroligt skicklig och mjuk ryttar med en enorm kunskapsbank och så är han både trevlig och ödmjuk, mycket att lära där!. Kanske blir till att skicka ner Hingsten till honom, vi får se vad som händer men vägen dit är lång....

 

Tullstorp var nästa stopp, alltid lika kul att åka till denna enormt välskötta anläggning mitt i natursköna skogen utan grannar. Kan bara vara avundsjuk men inte på stall och ridhus utan på boninghuset med dess omgivning, suck, vill också ha ett stort fint hus.

 

Ja, inte mycket att säga om hingstvisningen annat än att allt var toppen med fin hingstar, kul att se Arlando Z som jag försökte få dräktigt med i fjor och Bonapart Z som La Strata är dräktig med i år. Kanske det blir Arlando i år igen ?? Dressyrvalet där blev Bellagio.

 

Effektiva som vi är hann vi med ett snabb besök på Gränsbo Stuteri där vi blev väl bemötta av Ingemar som visade upp en välskött anläggning med super trevliga hingstar i stallet, synd vi inte hade mer tid men jag fastnade för deras nya VDL hingst Boss. Spännande, Spännande!!

 

Incheckning Sturup och en problemfri resa fram till älskade sängen som finns på bästa platsen på jorden = STUTERI SALMONBAY en plats som alltid bjuder på härlig luft som är så lätt att andas.

 

//A

Kommentera gärna:

 • dressyrfantast • 21 mars 2012 10:19:37
  Ville bara säga att fler än jag gillar Bellagio...Haid Bondergaard har köpt honom och kommer att ha honom på Tullstorp fyra månader. Efter det blir målet Grand Prix. Lycka till kan man bara säga...Dyr var han förstås, enligt källor. Säkert värd sina pengar, trots allt skulle jag tro.
 • Annethe • 21 mars 2012 08:18:20
  Det är som du säger, mycket roligre och framförallt nyttigt att se dem "in live".
  Kul att hära att Arlando Z lämnar bra galopp, jag betäckte Mynta II med honom pga av hans stora fina galopp men tyvärr så blev hon inte dräktig.
  Är inte riktigt överens med mig själv om vem jag ska betäcka med honom i år, jag får upp ett nytt sto efter påsk som kan vara en kandidat annars går takarna mot Royal Higness eller Midelrode. Skulle vara kul att se foto på ditt sto föl, kan du maila mig?
  Sköt om dig!
 • Petra • 21 mars 2012 07:05:00
  Kul att du fick se Arlando Z, har ju själv bara sett honom på bild samt filmsnuttar. Det är ju alltid MKT roligare och nyttigare att få se hingsten live...
  Har ett trevligt stoföl, eller åring är det ju nu, e. Arlando Z - Baloubet du Rouet - Cortez, hon har en himla fin galopp i mkt bra balans.
  Vem eller vilka funderar du på att betäcka med honom?!
  Ha det toppenbra! :)

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Elita Vankere » Tror jag behöver semester??:  ”Hej alla, jag har förlorat pengar till så många företag som har hävdat att de är..”

 • Elita Vankere » Tror jag behöver semester??:  ”Hej alla, jag har förlorat pengar till så många företag som har hävdat att de är..”

 • Christy Walton » Titulera mig som Nejsägare?:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Det finns en sida till....:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Det finns en sida till....:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

Bloggarkiv

Länkar