Återförsäljare för Equipe.

Nu är det officiellt att jag är återförsäljare för Equipe Sadle, kul men samtidigt väldigt spännande....

 

Så ska ni köpa Equipe Sadel, träns eller något annan produkt så vänd er till mig!, jag har 10 års erfarenhet av att använda Equips kvalitets produkter!!  Visst låter jag som en riktig försäljare, ha ha ha ha.

 

Sanning är att jag faktiskt har ridit i Equips sadlar och nästan till 100 % bara haft deras träns, sadelgjordar, strykkappor, voljlockar mm och är super nöjd. Alla är välkomna att komma till mig för att klömma och känna och prova.

 

//A

Kommentera gärna:

  • Bonita • 28 mars 2012 09:10:13
    SUPER grejer! Italienskt hantverk när det är som bäst! Härligt att få tillgång till grejerna i länet!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar