Trodde inte att någon läste min blogg??

Tanten är visst trög och har ibland svårt att förstå saker men om jag har kopplat rätt så finns det de som läser min Blogg och vill att jag fortsätter???

 

Så jag lovar att skärpa mig!!!

 

Ja, mycket har hänt sedan sist så jag ska ta och skriva lite nu och lite sen. Jag har ÄNTLIGEN bytt panelen på båda gavlana på vårt boningshus och så har det fått ny färg, grågrönt med svenskröda foder. Jag har väntat på snickaren i två år men nu så nu blev jag förbannad och gjorde det själv och hör och häpna jag fixade det!! Och jag är så stolt !!! Jag kan nu titulera mig med Ovessons total entreprenad, ha ha ha ha.

 

Fyra föl har det blivit och en massa resor till seminstationen, Marta och Marcus har varit i Norge och ridit för Sverige i Nationshoppningen, Kajsa har börjat jobba och Emma har slutat efter en vecka. Alla hästarna är i full gång till kvalitets och ponnyn har kommit. Jag ska delta i ett seminarium på Falsterbo och just nu har jag mest besluts ångest om jag ska åka till Aachen helgen innan.

 

Oj vad det blev rörigt men jag lovar att utveckla händelserna lite mer.....

 

/A

 

Kommentera gärna:

 • Bonita • 28 juni 2012 23:42:42
  Vad fint du gjort! Herre guuu så händig du är kvinna!!! Skulle behöva en Ovessons Totalentreprenad på la Rancha oxå! Eller så har jag inte blivit nog förbannad än :-O Duktig du är tjejen!
 • dressyrfantast • 28 juni 2012 17:38:55
  Grattis till fölen!
  Jättenyfiken på ditt gångartsföl...42 grader i Portugal...på dressyrkurs.../mvh
  dressyrfantast
 • Anki • 28 juni 2012 16:24:35
  det var en snygg färg
  kram Anki
 • helena • 28 juni 2012 09:00:54
  Äntligen en bild på huset och det blev snyggt :)
 • Angelica • 28 juni 2012 01:04:25
  En del av oss läser flitigt =) Ser fram emot de höjdpunkter då du hinner skriva med din underbara humor! =)

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Elita Vankere » Tror jag behöver semester??:  ”Hej alla, jag har förlorat pengar till så många företag som har hävdat att de är..”

 • Elita Vankere » Tror jag behöver semester??:  ”Hej alla, jag har förlorat pengar till så många företag som har hävdat att de är..”

 • Christy Walton » Titulera mig som Nejsägare?:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Det finns en sida till....:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

 • Christy Walton » Det finns en sida till....:  ”Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, bil..”

Bloggarkiv

Länkar