Min största framgång !

Måste klia ur sängen tidigt en dag som den här, får ju inte missa något ! Tänk om det är första och sista gången som jag får chansen att vara hästägare i Aachen och jag tillbringade hela dagen med att "vila upp mig".

 

Det mesta händer ju faktiskt bakom kulisserna och i stallarna får man se allt det spännande, jag trivs faktiskt bättre att sitta i stallet och prata med häst skötarna än att stå i VIP`en och dricka champange. Det är ju här jag får se och lära mig massa nyttiga saker !! Aachen är en fantastisk plats och så stort, en massa fina hästar och så mycket prylar att köpa om man vill. Det går inte att beskriva vilken enorm känsla det var att gå omkring där bland alla människor och när jag kom och visade min bricka så öppnades alla dörrar för mig och då menade jag verkligen alla dörrrar.

 

Klockan 22.00 var det då äntligen dgs för Honey att beträda arenan, helt overkligt, strålkastare som lyste upp en enormt stor gräsbana och dessa fantastiska hinder ! Och där kom min alldelles egna uppfödning in och bara gjorde en så fantastisk noll runda och till råga på allt så styrde Helena Honey mot Jokern som låg på 1.65 och klarade även den. Så en nollrunda med en 8:e placering var obeskrivbart.

 

Kvällen avslutades med en nattlig måltid på Burger King med Malin och Malin som arbetar åt Helena och Pedre F,

 

//A

Kommentera gärna:

  • Lovisa Rengren Söderlind • 20 juli 2012 10:24:46
    Vilken magisk känsla det måste ha varigt! Och vilken härlig känsla man måste ha i magen efter att ha sett sin egna uppfödning göra en sådan fin prestation, och inte på vilken tävlingsbana som helst heller! :) Super kul!

    Tycker det är jätte kul att ni får fram så enormt fina hästar. Speciellt eftersom jag tävlade mycket mot din son på ponny för några år sedan, även litepå storhäst innan jag flyttane söderut.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar