Nu är Robert bokad för träning på Salmonbay !!

NU ÄNTLIGEN !! Har jag tagit mig tid att organisera min första träning på Stuteri Salmonbay och det känns dö häftigt !!!  Roberto Cristofoletti kommer upp till mig den 8-9 Augusti och har träning, en alldelles egen träning på min alldelles egna anläggning, fniss. Ni tycker säker jag är barnslig men nu känner jag mig seriös !! Att ha ett del mål i träningen är aldrig fel...

 

Visserligen så kommer det inte att bara vara "min" träning utan de som tycker att det skulle vara kul att träna för Roberto är självklart välkomna att delta, boxplatser har jag och sängplats går alltid att ordna, finns det hjärte rum så finns det stjärte rum !! God mat på kvällen och lite vin kanske ???

 

Myntas II lille kille är så fin, kan fortfarande inte riktigt förstå att det är sant, det är liksom overkligt men vilken Bonus.

 

//A

Kommentera gärna:

  • AC Gulle • 11 augusti 2012 22:08:08
    Då är den värsta träningsvärken avklarad. Jag är nu redo för nästa superträning! Du är fantastisk på organisation! Jag vill även tacka er för er stora gästfrihet! Tusen tack - och vi vill vara med nästa sväng! För nu kan jag "Canter" :-D
  • Bonita • 10 augusti 2012 22:12:52
    Fantastiskt trevliga och lärorika dagar i gott sällskap, vacker miljö, massor med gofika och inte minst med massor av fina hästar!!! Kan inte bli bättre! Superbra organiserat av "värdinnan" - tack Annethe! //B
  • Anna Johansson • 23 juli 2012 18:18:22
    Hej! Kul att du håller träning uppe hos dig. Tyvärr jobbar jag och har arbetspass som ingen vill byta åt sig men jag kommer gärna upp och tränar för Roberto om det blir fler tillfällen. Tyckte jättebra om träningen som jag var med på i Sundsvall. Mvh Anna

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar