Hur svårt kan det vara?

Att döpa föl!!! Och varför göra sig besväret när alla i alla fall döper om dem??? Tror att i år ska de få namn som typ, ett, två, tre, osv eller Plutten, Skrutten och Dutten eller varför inte träd namn, Tall, Gran och Björk. Jag tror jag ger upp i år, får jag det?

 

Sommaren har inte varit här i Laxviken och hälsat på i år men hösten den kom den utan att förvarna, den rackaren men jag hittade i min trädgård någon som vägrade ge upp !! Så om mina blommor inte ger sig så varför ska jag göra det?

 

//Annethe

Kommentera gärna:

  • Lee Svensson • 13 januari 2013 15:47:19
    men nu brir jag "brydd" jag vet ingen som är så bra att hitta namn på sina hästar som du!!! så glöm plutten å dutten det är för oss som inte kan bättre...dvs inte du

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar