Som en ny människa, och lika lång.

Sir Cadogan of Bay Sir Cadogan of Bay

I går blev det en vändning i mitt liv och jag kan bekräfta det genom att min dag i dag har varit underbar. Tänk er själv att få tillbaka er kropp som ni så länge har varit funderat över vart den hade tagit vägen och jag har inte köpt att "Jag har blivit gammal". Så i går fick jag domen -EJ UTTDÖMD!! 
Mitt bäcken hade roterat så mitt vänsterben hade blivit kortare och det hade blivit låsningar i korsrygg och ryggrad, inte konstigt att jag inte har känt mig komfortabel i min egen sadel och att jag inte har velat rida mina unghästar. Så nu mina kära vänner är tanten justerad, shortchapsen lagade och humöret på topp så nu är det slut på ursäkter för att inte göra komback. 

Tänk vad ett besök hos rätt person kan få en att må bättre, måste bara beundra min Naprapat för hur enormt skicklig han var med att sätta fingret på problemet, åtgärda det och det viktigaste av allt var att han var så enormt intresserad av att hjälpa mig att lösa mitt "lilla" problem. (Och så var han både snygg och trevlig, fniss.) En träningsplan är nu upprättad och återbesök om 4 veckor, skönt att ha ett mål med både hästarna och kroppen. 

I dag busade Challe i hagen, stod på bakbenen och brallade så även han verkar må så mycket bättre, men det får ta den tiden det tar och under tiden så får jag ha Sir Cadogan som 1:a häst för mina tävlingsplaner. Är hur som helst väldigt imponerad hur snäll och bussig denna häst är, lycklig den som hittar till hans stora varma hjärta.

Kanske det blir start i Östersund???

//Annethe
 

Kommentera gärna:

 • Annica Junhov • 19 juli 2013 22:57:56
  Ja utan all hjälp jag fått av kiropraktorn skulle jag nog aldrig tagit mig upp på en häst igen! Synd bara att man inte lär sig och bokar när problemen är små...... Lycka till!
 • Momma Bo • 19 juli 2013 22:50:47
  Underbart med en kropp som är med på banan! Både folk å fä mår bra av att kollas och behandlas av dessa yrkeskategorier, oftast får ju de fyrbenta avnjuta dessa behandlingar lite oftare än matte :-/
 • Anna J • 18 juli 2013 23:46:49
  Haha är man avelsnörd så är man. Det ska vara ett n i betecknas=).
 • Anna J • 18 juli 2013 23:44:39
  Va skönt att det blev bra hos Naprapaten! Går själv hos en underbar massör, eller hon kanske är massös och en kiropraktor. De kan verkligen göra under medan det även finns de som bara knådar på måfå. Jag slår vad om att det även finns massor av hästar i vårt avlånga land som skulle behöva träffa rätt person istället för att vara "utdömd" eller beteckas som galen. Tänk bara om nån skulle tvinga oss med spö att jobba när vi känner oss off?=). Heja Naprapten!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar