Tillbaka !!!

Har varje kväll tänkt att jag skulle skriva ett inlägg men när jag lagt mig i sängen och tagit tag i datorn så har jag antingen somnat, haft valpen springande på tangenterna eller inte tyckt att jag har haft något vettigt att skriva. 
Till saken hör att de sista veckorna har jag arbetat som, snickare, målare, golvslipare, tapetserare, elektriker och tapetserare. Det enda jag inte har gett mig på är rörmockeri, där har gränsen gått just nu men ni ska se att snart kommer jag att skriva det på CV, fniss. Men sakta men säkert börjar huset få en ansiktslyftning, om än sakta när jag nu måste klona mig i alla dessa yrkesroler men kul är det, och vältränad blir jag genom att hoppa upp och ner, springa trappan upp och ner och ut och in. Den största utmaningen har doch varit att välja tapeter, förstår ni hur många tusentals olika tapeter det finns och hur dyr en rulle är. (sist jag köpte tapeter kostade en rulle 69 kronor, suck.) 
Nog om mitt hus och vad jag pysslar med "nästan" hela dagarna för jag kan förstå att det är nog ingen som egentligen bryr sig. 

Nu är MImmi här och gör sin praktik, skönt att få hjälp med att rida hästarna (och allt annat) om inget annt så slipper jag få så dåligt samvete att de får stå åt sidan än en gång, de stackars djuren. Fölen växer och snart är det dags att skilja av de först födda, ca 1 1/2 månad kvar sen får de blir stora, tänk vad tiden går. Inte lång tid kvar innan alla hästarna skall stallas från betet och 2-åringarna ska ta sikte mot 3-års testet. Men innan dess så sk ajag hinna med mååånga saker, det gäller att passa på....

//A

Kommentera gärna:

  • Lena • 2 september 2013 20:10:35
    ...och försvunnen igen! Vart tog du vägen? ;-)

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar