Åter till vardagen, eller?

Utsikt från balkongen. Utsikt från balkongen.

Jaha, då var jag här igen vid min Laptop och ska skriva lite, hum, jag lovar inget men nu har hösten kommit och med det hästarna på stall (de flesta iallafall) och då ska det väl kunna bli lite mer att skriva om. Som jag nämt tidigare så har all min sista tid gått åt, nästan, till att renovera vårat hus. Måste erkänna att det har varit fantastiskt fina månader i mitt liv då jag har fått göra något annat än att hålla på med hästar och skogen, ganska kul att välja färg, tapeter och möbler även att gardinerna är min akilleshäl, suck. Det bästa är att jag faktiskt har uträttat något väldit bra under denna period även att hästarna har fått stå tillbaka och så som jag ser det så har ingen av dem dött och ingen kommit till skada.  Känns helt okej att ha huset renoverat även om vi har ett badrum och köket kvar, men lite projekt måste jag få ha kvar till framtiden....

Så nu står hästarna på tur att få min uppmärksamhet. :) Har sålt en häst i helgen och det känns super eftersom det är en av mina vänner som köpt honom och jag vet att han kommer att få det toppenbra, ska bli kul att följa dem... Jag har till och med börjat tycka det är roligt att hålla på med hästarna igen och det var länge sedan jag kände det.

Det som förvånar mig lite, eller kanske inte !! är hur fort man blir utanför när man inte tävlar och tränar och inte heller åker någonstans, vet inte om hästfolk är extra ytliga eller att det gäller hela mänskligheten? Visst förstår jag att syns man inte så finns man inte men att det skulle gå så fort att hamna utanför gemenskapen trodde jag inte. Eller har jag fel? 
Men det finns ju bot att göra, ut och träffa folk, vara aktiv och synas lite här och där. :) Om man nu vill det!! 

//A

 

Kommentera gärna:

  • Momma Bo • 8 oktober 2013 21:57:39
    Det var ju skönt att läsa att du lever :-D Härligt med känslan när renovering är klar, även om jobbigt medan det pågår! Tror att du har dunderfel i ytligheten ;-) Men det är ju totalbristvara på tid hos hästfolket...sedan har väl man kanske inte till vardags vägen förbi Laxviken ;-) No offense :-P
  • Annethe • 7 oktober 2013 21:09:14
    Konstiga prioriteringar vi hästmänniskor gör mellan varven men det är väl så vi är? Har som plan att åka till Wången på söndag och titta lite, hoppas att vi syns? :)
  • Monica Kullenberg • 7 oktober 2013 21:03:20
    Visst är det härligt att få fint inne! Var likadant här, stallet renoverades direkt när vi flyttade hit, det tog nästan 10 år innan huset blev uppfräschat...! Man prioriterar ju! Kanske vi syns på Wången i helgen, tänkte dit och kika lite på hoppningen på söndag! Ha det gott!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar