Händelser Året 2018

Cost a lot of Money Bay Cost a lot of Money Bay

2018-09-05

Tänk vad tiden går fort.., lovade för mer än ett halvår sedan att jag skulle skärpa mig och bli bättre på att uppdatera min hemsida, men ack så blev det inte..  Mer än halva 2018 har sprungit iväg, men inte utan att det har satt spår i  min tillvaro (som tur är). Ridhuset är nu målat upp till hälften och ett nytt underlag, ny belysning kommer att monteras i veckan, på ridbanan är underlaget renoverat och alla hagar är genomgångna och tillfixade, sadelkammaren storstädad, en box i stallet har fått ge plats åt ett "walk in closet" så sammanfattat så har den här varma sommaren gett utrymme för saker som tidigare inte har haft prioritet.
Fyra ston är seminerade i år och i skrivandet stund så vet jag inte om någon är dräktig eller ej, men inför sista semineringen i Augusti så var ingen dräktig så i år har jag dragit nitlotten över lyckade dräktigheter. 
Några hästar är sålda, några har fått flytta till andra sidan, inga föl födda och inga hästar inköpta så hästbeståndet har minskat drastisk och i dessa kristider känns det helt okej!  Två hästar visade på 3-års med tre Diplom som resultat och många av våra uppfödningar har visat mycket fina resultat på tävlingsbanan. Nu blickar vi framåt med en del roliga saker inplanerade och jag har även sagt att är ingen av mina ston dräktiga så får jag köpe en eller två så att det föds nån Bay 2019!! 

2018-01-01

Vi säger grattis på födelsedagen till alla våra 23 hästar som nu blivit ett år äldre! Och firar detta med att hoppa in i framtiden med hjälp av Albin Ovesson och Charmander Bay. (Min favoritbild på två av mina fina killar)

Ett nytt år som vi ser med spänning fram emot, med stallet fullt av unghästar som snart ska ut och visa upp sig kan vi bara se framtiden som ljus och mycket spännande! 

Hemsidan har legat i dvala lika som mitt engagemang i tävlingsammanhang och på unghästtester mm, något som jag nu ska ändra på. 

Vi betäckte inga ston 2017 och kommer därför inte att få några föl 2018, kommer att kännas lite vemodigt men samtidigt skönt att få ett år utan oro, ängsla och passning! Inga fölningar ger större utrymme för egentid, tävlingar och resor så allt har två sidor. Vi får se hur jag känner för att betäcka 2018 och mina ston de går så bra där de går i hagen....

Lovar att bättra mig när det gäller att uppdatera min hemsida!

//Annethe